Sommige Xsan-functies worden niet ondersteund op clients van StorNext-MDC's

Lees hier welke Xsan-functies niet worden ondersteund op deze clients, en in welke configuraties.

Wanneer je toegang krijgt tot een SAN-volume (Storage Area Network) dat wordt uitgevoerd op Quantum StorNext-metadatacontrollers (MDC's), worden deze Xsan-functies niet ondersteund:

• Versies

• Quota voor bestandssystemen (als de StorNext MDC op Windows gebaseerd is)

• Niet-hoofdlettergevoelige volumes (als de MDC draait op StorNext 5.3 of ouder)

• Native uitgebreide kenmerken (als de MDC draait op StorNext 4.2 of ouder)

• Projectgeoriënteerde quota (als de MDC draait op StorNext 4.2 of ouder en de client draait op Xsan 2.2.2 of ouder)

Bestandssysteem-ACL's worden alleen ondersteund in de volgende configuraties:

• De StorNext MDC draait op Linux en heeft alleen Xsan-clients.

• De StorNext MDC draait op Linux en heeft StorNext Windows- en Xsan-clients.

• De StorNext MDC draait op Windows en heeft StorNext Windows- en Xsan-clients.

• De StorNext MDC draait op Linux en heeft Xsan-clients, StorNext Windows-clients en Linux StoreNet-clients (waarbij de Linux-clients draaien op StorNext 5.4 of nieuwer).

Quantum StorNext Product Bulletin 71 bevat meer informatie over ondersteunde configuraties voor het inschakelen van ACL's op Apple Xsan-clients. Je kunt ook meer informatie vinden over welke SAN-clients compatibel zijn met Xsan- en StorNext-controllers.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.