OS X Server: compatibiliteit van de voorziening Software-update

De voorziening Software-update in OS X Server kan software-updates van Apple leveren aan OS X-clients. Gebruik de onderstaande lijst om te zien welke clientversies updates kunnen verkrijgen van welke serverversies.

• OS X Server op Mavericks kan software-updates van Apple leveren aan clients van OS X Mavericks, OS X Mountain Lion, OS X Lion en Mac OS X v10.6.
  • OS X Server op Mountain Lion kan software-updates van Apple leveren aan clients van OS X Mountain Lion, OS X Lion en Mac OS X v10.6.
  • De voorziening Software-update van Lion Server kan software-updates van Apple leveren aan clients van OS X Lion, Mac OS X v10.6 en Mac OS X v10.5.
  • De voorziening Software-update van Mac OS X Server v10.6 kan software-updates van Apple leveren aan clients van OS X Lion, Mac OS X v10.6, Mac OS X v10.5 en Mac OS X v10.4.
  • De voorziening Software-update van Mac OS X Server v10.5 kan software-updates van Apple leveren aan clients van Mac OS X v10.5 en Mac OS X v10.4.
  • De voorziening Software-update van Mac OS X Server v10.4 kan software-updates van Apple leveren aan alleen clients van Mac OS X v10.4.

Raadpleeg dit artikel voor instructies om uw OS X-clients zo te configureren dat updates van uw Software-updateserver worden ontvangen.

Meer informatie

Opmerking: als u een Mac OS X-client verbindt met een Software-updateserver die hierboven niet wordt vermeld, worden mogelijk sommige software-updates weergegeven als die updates zijn uitgebracht voor meerdere Mac OS X-versies. U ziet echter niet de volledige lijst met updates die voor de client beschikbaar zijn tenzij u verbinding maakt met een Software-updateserver waarop een van de bovenstaande versies van Mac OS X Server wordt uitgevoerd.

Voor meer informatie over de voorziening Software-update raadpleegt u dit artikel of de documentatie die hier beschikbaar is.