Wiki Server: namen van geüploade bestanden zijn uniek in het gehele systeem

Lees hier dat met Wiki Server in Mountain Lion, namen van geüploade bestanden uniek zijn in het gehele systeem.

Met OS X Server op Mountain Lion moeten bestanden die worden geüpload naar een op dezelfde server gehoste wiki een unieke naam hebben.

Als bestanden met dezelfde naam worden geüpload (zelfs indien geüpload naar aparte wiki's), wordt een cijfer toegevoegd aan de opeenvolgende geüploade bestanden. Bijvoorbeeld: 'document-1.txt', 'document-2.txt' enz.