De installatie van QuickTime op een Windows-computer ongedaan maken

Ontdek hoe u de installatie van QuickTime op een Windows-compatibele computer ongedaan kunt maken. Als u een Mac hebt, zijn er andere instructies voor u.

1. Open het Configuratiescherm.

2. Open het onderdeel Software.
  3. Zoek QuickTime in de lijst en selecteer dit.
  4. Klik op de knop Wijzigen/Verwijderen.
    Er verschijnt een dialoogvenster:
    Wilt u QuickTime voor Windows volledig verwijderen?
  5. Klik op OK. Het installatieprogramma begint QuickTime te verwijderen.
  6. Nadat het verwijderen is voltooid, verschijnt een bericht.

Belangrijk: voor een correcte werking van iTunes is QuickTime vereist. Download en installeer de nieuwste versie van QuickTime of iTunes (inclusief QuickTime) als u iTunes wilt blijven gebruiken.