iPhone 16 - Schroeven

null Waarschuwing

• Plaats een schroef nooit terug nadat deze is verwijderd. Plaats alleen nieuwe schroeven. iPhone-schroeven zijn bedekt met een kleefmiddel dat niet kan worden hergebruikt.

• Gebruik alleen de aangegeven momentschroevendraaier om nieuwe schroeven te plaatsen bij montage. Zowel te vast gedraaide als te losse schroeven kunnen onderdelen beschadigen.

Opmerking: je kunt elke willekeurige momentschroevendraaier gebruiken om schroeven te verwijderen.

Schroeven voor aardingsveer

Onderdeelnummer van schroef voor aardingsveer: 923-11184

Momentschroevendraaiers

• Gebruik de zwarte momentschroevendraaier (0,35 kgf cm) voor schroeven die in zwart zijn aangegeven.

• Gebruik de groene momentschroevendraaier (0,45 kgf cm) voor schroeven die in groen zijn aangegeven.

• Gebruik de grijze momentschroevendraaier (0,55 kgf cm) voor schroeven die in grijs zijn aangegeven.

• Gebruik de blauwe momentschroevendraaier (0,65 kgf cm) voor schroeven die in blauw zijn aangegeven.

• Gebruik de blauwgroene momentschroevendraaier (0,75 kgf cm) voor de schroeven die in blauwgroen zijn aangegeven.

• Gebruik de oranje momentschroevendraaier (0,85 kgf cm) voor schroeven die in oranje zijn aangegeven.

• Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm) voor schroeven die in zwart/groen zijn aangegeven.

Schroeven

Bovenste schroef met schroef eronder

Kruiskopschroef

Trilobe-schroef

Superschroef*

Beveiligingsschroef

* Een superschroef heeft een schroefgat waarin een andere schroef kan worden geplaatst.

Schroevenhouders

Plaats een schroef nooit terug nadat deze is verwijderd. Plaats alleen nieuwe schroeven. Bij alle nieuwe onderdelen worden schroevenhouders meegeleverd. Schroevenhouders bevatten alle nieuwe schroeven die nodig zijn voor elke reparatie. Schroevenhouders laten zien hoeveel schroeven je nodig hebt en waar ze moeten worden geïnstalleerd. Hieronder vind je voorbeelden van hoe schroevenhouders eruitzien.