Als video's in de filmmodus van uw iPhone niet verschijnen bij het importeren naar uw Mac of Windows-computer

Als recente video's van uw iPhone niet verschijnen in Foto's of Fotolader op uw Mac of Windows-computer, moet u de verwerking van deze video's mogelijk nog afronden op uw iPhone.

Uw iPhone verwerkt automatisch video's die zijn opgenomen in de filmmodus. Als u video's in de filmmodus hebt die uw iPhone nog niet heeft verwerkt, verschijnen die video's niet in importvensters wanneer u uw iPhone aansluit op uw Mac of Windows-computer.

Volg deze stappen om de verwerking van uw video's op uw iPhone af te ronden:

1. Als uw iPhone is verbonden met uw Mac of Windows-computer, koppelt u deze los.

2. Open Foto's op uw iPhone.

3. Tik op het tabblad 'Albums' en selecteer vervolgens het filmalbum.

4. Tik op 'Verwerk nu' onderaan het album.

5. Nadat de verwerking is voltooid, sluit u de iPhone aan op uw Mac of Windows-computer en rondt u het importproces af.

6. Als u iCloud-foto's gebruikt, kunt u ook wachten tot uw video's zijn geüpload naar iCloud-foto's om ze op andere apparaten te openen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.