Een uitnodiging voor een gedeeld album accepteren op de iPhone

Uitnodigingen voor nieuwe gedeelde albums worden weergegeven in het Meldingencentrum. Als je je uitnodiging daar niet kunt vinden, kun je de Foto's-app bekijken.

Vind je uitnodiging voor een gedeeld album in het Meldingencentrum

1. Ga naar Instellingen > Foto's en zorg ervoor dat Gedeelde albums is ingeschakeld. Als deze instelling is uitgeschakeld, vraag dan je vriend of familielid om de uitnodiging voor een gedeeld album opnieuw te verzenden.

2. Meldingencentrum openen: Ga naar het het vergrendelscherm en swipe omhoog vanaf het midden van het scherm. Of vanaf elk ander scherm swipe je omlaag vanaf het midden van de bovenkant van het scherm.

3. Tik op de uitnodiging voor het gedeelde album en tik vervolgens op Accepteren of Weigeren in de Foto's-app.

Uitnodiging voor gedeeld album onderaan het startscherm.

Vind je uitnodiging voor een gedeeld album in de Foto's-app

1. Ga naar Instellingen > Foto's en zorg ervoor dat Gedeelde albums is ingeschakeld. Als deze instelling is uitgeschakeld, vraag dan je vriend of familielid om de uitnodiging voor een gedeeld album opnieuw te verzenden.

2. Open de Foto's-app en tik op het tabblad Voor jou.

3. Scrol omlaag naar Activiteit gedeelde albums en tik vervolgens op Accepteren of Weigeren.

Op het tabblad Voor jou, onder Activiteit gedeelde albums, een verzoek voor een gedeeld album met opties om te accepteren of te weigeren.

Als je je uitnodiging voor een gedeeld album nog steeds niet kunt vinden

1. Controleer of je voldoet aan de minimale systeemvereisten voor gedeelde albums. Mogelijk moet je je iPhone bijwerken.

2. Controleer je e-mail: Vraag de persoon die je heeft uitgenodigd welk e-mailadres hij of zij heeft gebruikt om de uitnodiging te verzenden. Zoek vervolgens in je postvak naar hun naam of de naam van het gedeelde album.

3. Als je per ongeluk de uitnodiging hebt geweigerd of deze nu wilt accepteren, vraag dan je vriend of familielid naar verstuur de uitnodiging voor het gedeelde album opnieuw.