Als een iPad geen QR-codes kan scannen na het bijwerken naar iPadOS 17.4

Na het bijwerken naar iPadOS 17.4 kunnen de hieronder vermelde iPad-modellen mogelijk geen QR-codes scannen met de Camera-app of apps van derden die de camera gebruiken. Een iPad-model herkennen.

• iPad (7e generatie)

• iPad (6e generatie)

• iPad Pro 12,9-inch (2e generatie)

• iPad Pro 10,5-inch

Als je de Camera-app niet kunt gebruiken om een QR-code te scannen, kun je in plaats daarvan de codescanner gebruiken vanuit het bedieningspaneel.