Night Shift gebruiken op een iPhone, iPad en iPod touch

Night Shift maakt de kleuren van het scherm na zonsondergang automatisch warmer, wat prettiger is voor je ogen.

Informatie over Night Shift

Night Shift1 De kleuren op het beeldscherm worden dan automatisch warmer gemaakt. In de ochtend worden weer de normale instellingen gebruikt.

Night Shift inschakelen

Night Shift kan op twee manieren worden in- en uitgeschakeld:

• Open het bedieningspaneel. Houd je vinger op het symbool voor de regeling van de helderheid en tik op de Night Shift-knopsymbool voor helderheid om Night Shift in of uit te schakelen.

ios-17-iphone-15-pro-control-center-turn-night-shift-on-animation
  • Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' > '> Night Shift'.2 Op hetzelfde scherm kun je een planning instellen om Night Shift in of uit te schakelen en de kleurtemperatuur aanpassen.

Night Shift is standaard ingeschakeld van zonsondergang tot zonsopkomst.

Meer informatie

1. Night Shift is beschikbaar op iPhone 5s of nieuwer, iPad Pro, iPad (5e generatie en nieuwer), iPad Air of nieuwer, iPad mini 2 of nieuwer en iPod touch (6e generatie en nieuwer).

2. Enkele instellingen voor schermtoegankelijkheid, waaronder 'Keer kleuren om', 'Grijstinten' en 'Verhoog contrast', kunnen Night Shift of True Tone-scherm uitschakelen.