Als uw AirPods Pro (1e generatie) knetterende of statische geluiden maken

Volg deze stappen.

1. Zorg ervoor dat de nieuwste softwareversie is geïnstalleerd op uw verbonden iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

2. Controleer of uw verbonden apparaat in de buurt is en of er geen draadloze storing of obstakels zijn tussen u en het apparaat.

3. Luister naar audio vanuit een andere app om erachter te komen of de app het probleem veroorzaakt.

Als de problemen met de geluidskwaliteit aanhouden of als de problemen erger worden in luide omgevingen, bij lichaamsbeweging of tijdens het bellen, raadpleegt u het Serviceprogramma voor geluidsproblemen met AirPods Pro.