Als u een gedeelde sleutel niet kunt toevoegen aan Apple Wallet

Wanneer u een gedeelde sleutel ontvangt, moet u de link openen op een compatibel apparaat.

Om een gedeelde sleutel aan Apple Wallet toe te voegen, hebt u het volgende nodig:

• Een iPhone of Apple Watch met de nieuwste versie van iOS of de nieuwste versie van watchOS

• Een Apple ID waarvoor twee-factor-authenticatie is ingeschakeld

Wanneer u de link opent op een compatibel apparaat, moet u worden doorverwezen naar de Wallet-app om uw gedeelde sleutel toe te voegen. Als u niet wordt doorverwezen naar de Wallet-app, werkt u uw apparaat bij en opent u de link opnieuw.