Als het saldo van je openbaarvervoerkaart niet wordt bijgewerkt in Apple Wallet

Wanneer je in Wallet met Apple Pay geld toevoegt aan je openbaarvervoerkaart en het saldo niet wordt bijgewerkt, lees je hier wat je kunt doen.

Herstart eerst je iPhone.

Als je saldo dan nog steeds niet klopt, controleer je de recente transacties Als je de betaling ziet staan in je transactiegeschiedenis, klopt het saldo op de openbaarvervoerkaart mogelijk toch, ook al wordt er in de Wallet-app een ander saldo weergegeven.

Als je saldo nog steeds niet wordt bijgewerkt en je de betaling niet ziet in je transactiegeschiedenis:

1. Open de Wallet-app op je iPhone en tik op je openbaarvervoerkaart.

2. Tik op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en vervolgens op 'Kaartgegevens'.

3. Als de optie beschikbaar is, schakel je de servicemodus in en authenticeer je vervolgens met Face ID, Touch ID of je toegangscode.

4. Tik op de kaart om de servicemodus uit te schakelen.

Als deze stappen niet werken, neem je contact op met de verstrekker van je openbaarvervoerkaart.