Over de batterijconditie en -geschiedenis op iPad Pro (M4)- en iPad Air (M2)-modellen

Lees hoe je de batterijconditie, de productiedatum, de datum van het eerste gebruik en het aantal cycli van de batterij kunt controleren op een iPad Pro (M4) of iPad Air (M2).

Weet je niet zeker welke iPad je hebt? Een iPad-model herkennen.

De batterijconditie en -geschiedenis controleren

Alle oplaadbare batterijen zijn verbruikbare onderdelen met een beperkte levensduur. De capaciteit en prestaties nemen na verloop van tijd af, waardoor de batterij moet worden vervangen.

Ga naar 'Instellingen' > 'Batterij' > 'Batterijconditie' voor meer informatie over de batterijconditie, wanneer de batterij is vervaardigd, wanneer deze voor het eerst is gebruikt en het aantal cycli op de iPad.

Batterijconditie is normaal en maximumcapaciteit is 100% op het scherm 'Batterijconditie'

Meer informatie

* Een complete laadcyclus bedraagt ongeveer 80% tot 100% van de oorspronkelijke capaciteit vanwege de verwachte afname van de batterijcapaciteit na verloop van tijd.