Een kabel gebruiken om gegevens over te zetten naar een nieuwe iPhone

Je kunt de gegevens van je iPhone via een kabel overzetten naar een nieuwe iPhone.

Gegevens van een iPhone 14 of ouder overzetten naar een iPhone 15

Gebruik een USB-C-naar-Lightning-adapter en een Lightning-kabel om gegevens van een iPhone 14 of ouder via een kabel over te zetten naar een iPhone 15. Vervolgens:

1. Sluit de USB-C-naar-Lightning-adapter aan op de iPhone 15 en sluit vervolgens de Lightning-kabel aan op de USB-C-naar-Lightning-adapter en op de iPhone 14 of ouder.

2. Schakel beide apparaten in en volg de instructies op het scherm.

3. Verbind je iPhone 15 met wifi of het mobiele netwerk van je apparaat.

4. Mogelijk wordt je gevraagd je mobiele abonnement te activeren.

5. Face ID configureren.

6. Je moet wachten tot de overdracht is voltooid op beide apparaten voordat je ze kunt gebruiken. Hoelang de gegevensoverdracht duurt, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de netwerkverbinding en de hoeveelheid gegevens die wordt overgezet.

Als je iPhone-gegevens draadloos naar je nieuwe iPhone wilt migreren, kun je 'Begin direct' gebruiken om gegevens over te zetten naar een nieuwe iPhone.

Gegevens van een iPhone 14 of ouder overzetten naar een andere iPhone 14 of ouder

Als je gegevens van een iPhone 14 of ouder via een kabel wilt overzetten naar een andere, heb je een Lightning-naar-USB-3-camera-adapter en een Lightning-naar-USB-kabel nodig. Vervolgens:

1. Sluit de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter op een stroombron aan via de Lightning-poort. Zorg ervoor dat je een USB-lichtnetadapter van 12 W of hoger gebruikt.

2. Sluit de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter aan op je huidige iPhone.

3. Sluit de Lightning-naar-USB-kabel aan op de nieuwe iPhone en sluit vervolgens het andere uiteinde aan op de USB-3-camera-adapter.

4. Schakel beide apparaten in en volg de instructies op het scherm.

5. Verbind je iPhone 15 met wifi of het mobiele netwerk van je apparaat.

6. Mogelijk wordt je gevraagd je mobiele abonnement te activeren.

7. Stel Face ID of Touch ID in.

8. Je moet wachten tot de overdracht is voltooid op beide apparaten voordat je ze kunt gebruiken. Hoelang de gegevensoverdracht duurt, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de netwerkverbinding en de hoeveelheid gegevens die wordt overgezet.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op met Apple Support.