iTunes 8.0.2 voor Windows - Technische specificaties

Hardware:

• Een pc met een 1-GHz Intel- of AMD-processor

• Voor het afspelen van video's uit de iTunes Store is een Intel Pentium D processor of sneller vereist

• Voor het afspelen van video's van HD-kwaliteit uit de iTunes Store is een Intel Core 2 Duo processor van 2.0 GHz of sneller vereist

• 512 MB RAM-geheugen; 1 GB is vereist om video's van HD-kwaliteit af te spelen

• Een DirectX 9.0-compatibele videokaart met 32MB video-RAM; 64MB aanbevolen

• Een QuickTime-compatibele geluidskaart

• Een breedbandinternetverbinding om de iTunes Store te gebruiken

• Een iTunes-compatibele cd- of dvd-recorder om audio-cd's, mp3-cd's en reservekopie-cd's of -dvd's te maken

Software:

iPod en iPhone:

• Voor het synchroniseren van aangeschafte video's is het volgende vereist: een iPod nano (derde generatie), een iPod classic, iPod (vijfde generatie) met softwareversie 1.2 of hoger, iPod touch of iPhone.

• Om gehuurde films te kopiëren is een iPod nano (derde generatie) of iPod classic met softwareversie 1.1 of hoger, op een iPod touch of iPhone met softwareversie 1.1.3 of hoger vereist.

• Voor het synchroniseren van beltonen is iPhone-softwareversie 1.1 of hoger vereist.

• Voor het aanschaffen of synchroniseren van programma's is een iPhone of iPod touch met de iPhone 2.0-software-update of hoger vereist.

• Voor het doen van aankopen bij de iTunes Wi-Fi Music Store is iPhone- of iPod touch-softwareversie 1.1.1 of hoger vereist.

• Voor het synchroniseren van iPod-games is een iPod nano (derde generatie), een iPod classic of een iPod (vijfde generatie) met softwareversie 1.2 of hoger vereist. Sommige iPod-games zijn mogelijk niet compatibel met de iPod nano (derde generatie) en de iPod classic.

Nike + iPod:

• Voor Nike + iPod zijn een Nike + iPod Sport Kit of Sensor, een compatibele iPod en voor Nike+ geschikte schoenen vereist.

• Nike + iPod is compatibel met de iPod nano en de iPod touch (tweede generatie). Op de iPod nano (eerste generatie) moet softwareversie 1.2 of hoger zijn geïnstalleerd.

• Om uw work-outgegevens op nikeplus.com te kunnen bekijken, moet u een internetverbinding en een gratis Nike.com-account hebben.

Apple TV:

• Voor het huren of aanschaffen van media met een Apple TV is Apple TV-software 2.0 of hoger vereist.

• HD-films die beschikbaar zijn in de iTunes Store zijn exclusief voor de Apple TV ontworpen en kunnen niet naar iTunes worden gekopieerd.

AirPort Express met AirTunes:

• Voor het afspelen van muziek via één of meer AirPort Express-basisstations is AirPort Express-firmware 6.3 of hoger vereist.

• Voor de AirPort Express met AirTunes is het volgende vereist: een AirPort- of AirPort Extreme-kaart en een compatibele stereo-installatie of luidsprekers met eigen voeding.