ITunes 8.2 voor Mac - Technische specificaties

Hardware:

• Een Mac met een Intel-, PowerPC G5-, G4- of G3-processor.

• Schermresolutie van 1024 bij 768 of hoger.

• Voor het afspelen van video's uit de iTunes Store is een Mac met een Intel-processor, een PowerPC G5-processor of een PowerPC G4-processor van 1,0 GHz of sneller vereist.

• Voor het afspelen van video's van HD-kwaliteit uit de iTunes Store is een Intel Core 2 Duo processor van 2,0 GHz of sneller vereist.

• 512 MB RAM-geheugen; 1 GB is vereist om video's van HD-kwaliteit af te spelen.

• Voor het afspelen van video's is bovendien minimaal 16 MB video-RAM vereist.

• Een breedbandinternetverbinding om de iTunes Store te gebruiken.

• Een Apple Combo drive of SuperDrive om audio-cd's, mp3-cd's en reservekopie-cd's te maken; het is mogelijk dat u ook cd-rw-eenheden van andere fabrikanten kunt gebruiken.

• Een Apple SuperDrive om een reservekopie van uw bibliotheek op dvd te maken; het is mogelijk dat u ook dvd-rw-eenheden van andere fabrikanten kunt gebruiken.

Software:

• Mac OS X versie 10.4.10 of hoger.

• QuickTime 7.5.5 of hoger.

• 200 MB beschikbare schijfruimte.

iPod en iPhone:

• Voor het synchroniseren van aangeschafte video's is het volgende vereist: een iPod nano (derde generatie), een iPod classic, iPod (vijfde generatie) met softwareversie 1.2 of hoger, iPod touch of iPhone.

• Voor het kopiëren van gehuurde films is een iPod nano (derde generatie) of iPod classic met softwareversie 1.1 of hoger, of een iPod touch of iPhone met iPhone-softwareversie 1.1.3 of hoger vereist.

• Voor het synchroniseren van beltonen is iPhone-softwareversie 1.1 of hoger vereist.

• Voor het aanschaffen of synchroniseren van programma's is een iPhone of iPod touch met iPhone-software-update 2.0 of hoger vereist.

• Voor het doen van aankopen bij de iTunes Music Store is iPhone- of iPod touch-softwareversie 1.1.1 of hoger vereist.

• Voor het synchroniseren van iPod-games is een iPod nano (derde generatie), een iPod classic of een iPod (vijfde generatie) met softwareversie 1.2 of hoger vereist. Sommige iPod-games zijn mogelijk niet compatibel met de iPod nano (derde generatie) en de iPod classic.

Nike + iPod:

• Voor Nike + iPod zijn een Nike + iPod Sport Kit of Sensor, een compatibele iPod en voor Nike+ geschikte schoenen of compatibele fitnessapparatuur vereist.

• Nike + iPod is compatibel met de iPod nano en de iPod touch (tweede generatie). Op de iPod nano (eerste generatie) moet softwareversie 1.2 of hoger zijn geïnstalleerd.

• Om uw volledige work-outgeschiedenis op nikeplus.com te kunnen bekijken, moet u een internetverbinding en een gratis nikeplus.com-account hebben.

Apple TV:

• Voor het huren of aanschaffen van media met een Apple TV is Apple TV-software 2.0 of hoger vereist.

• HD-films die beschikbaar zijn in de iTunes Store zijn exclusief voor de Apple TV ontworpen en kunnen niet naar iTunes worden gekopieerd.

AirPort Express met AirTunes:

• Voor het afspelen van muziek via een of meer AirPort Express-basisstations is AirPort Express-firmware 6.3 of hoger vereist.

• Voor de AirPort Express met AirTunes is het volgende vereist: een AirPort- of AirPort Extreme-kaart en een compatibele stereo-installatie of luidsprekers met eigen voeding.