iTunes 11 voor Windows - Technische specificaties

Hardware:

• Een pc met een 1-GHz Intel- of AMD-processor en 512 MB RAM.

• Een Intel Pentium D-processor of snellere processor, 512 MB RAM en een met DirectX 9.0 compatibele videokaart zijn vereist voor het afspelen van SD-video (Standard Definition) uit de iTunes Store.

• Een 2,0-GHz Intel Core 2 Duo-processor of snellere processor, 1 GB RAM en een Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300 of NVIDIA GeForce 6150 of beter zijn vereist voor het afspelen van 720p HD-video, een iTunes LP of iTunes Extras.

• Een 2,4-GHz Intel Core 2 Duo-processor of snellere processor, 2 GB RAM en een Intel GMA X4500HD, ATI Radeon HD 2400, Nvidia GeForce 8300 GS of beter zijn vereist voor het afspelen van 1080p HD-video.

• Een schermresolutie van 1024 x 768 of hoger. Voor het afspelen van een iTunes LP of iTunes Extras is een resolutie van 1280 x 800 of hoger vereist.

• 16-bits geluidskaart en luidsprekers.

• Een breedbandinternetverbinding om de iTunes Store te gebruiken.

• Een met iTunes compatible cd- of dvd-brander om audio-cd's, mp3-cd's of reservekopie-cd's of -dvd's te maken.

Software:

• Windows XP Service Pack 2 of hoger, 32-bits versies van Windows Vista, Windows 7 of Windows 8.

• Voor 64-bits-edities van Windows Vista, Windows 7 of Windows 8 is het iTunes 64-bits-installatieprogramma vereist. Ga voor meer informatie naar www.itunes.com/nl/download.

• 400 MB beschikbare schijfruimte.

• Voor schermlezerondersteuning is Window-Eyes 7.2 of hoger vereist. Ga voor informatie over toegankelijkheidsvoorzieningen in iTunes naar www.apple.com/nl/accessibility

• De beschikbaarheid van iTunes in de cloud en iTunes Match verschilt per land.