iTunes 12 voor Windows - Technische specificaties

Hardware:

• Pc met een 1‑GHz Intel- of AMD-processor met ondersteuning voor SSE2 en 512 MB RAM

• Om SD-video uit de iTunes Store te kunnen afspelen, zijn een Intel Pentium D-processor (of sneller), 512 MB RAM en een met DirectX 9.0 compatibele videokaart vereist.

• Om 720p HD-video, iTunes LP of iTunes Extras te kunnen afspelen, zijn een 2,0‑GHz Intel Core 2 Duo-processor (of sneller), 1 GB RAM en een Intel GMA X3000, ATI Radeon X1300 of NVIDIA GeForce 6150 (of beter) vereist.

• Om 1080p HD-video te kunnen afspelen, zijn een 2,4‑GHz Intel Core 2 Duo-processor (of sneller), 2 GB RAM en een Intel GMA X4500HD, ATI Radeon HD 2400 of NVIDIA GeForce 8300 GS (of beter) vereist.

• Schermresolutie 1024 x 768 of hoger; 1280 x 800 of hoger vereist om iTunes LP of iTunes Extras te kunnen afspelen

• 16‑bits geluidskaart en speakers

• Een internet­verbinding voor het gebruik van Apple Music, de iTunes Store en iTunes Extras

• Met iTunes compatibele cd- of dvd-recorder om audio-cd’s, mp3-cd’s of back‑up-cd’s of ‑dvd’s te maken. Het is niet mogelijk om nummers uit de Apple Music-catalogus op een cd te branden.

Software:

• Windows 7 of hoger

• Voor 64‑bits versies van Windows 7 is het 64‑bits installatie­programma van iTunes vereist; ga voor meer informatie naar www.itunes.com/download

• 400 MB vrije schijfruimte

• Sommige visualisaties van andere fabrikanten zijn mogelijk niet meer compatibel met deze versie van iTunes. Neem contact op met de ontwikkelaar voor nieuwe visualisaties die wel compatibel zijn met iTunes 12.1 of hoger

• Beschik­baarheid van Apple Music, de iTunes Store en iTunes Match kan per land verschillen

• Voor een Apple Music-proefabonnement moet je je aanmelden; alleen voor nieuwe leden. Na afloop van de proefperiode en daarna wordt het abonnement automatisch verlengd