No alt supplied for Image

Apple Watch SE (1e generatie) - Technische specificaties

Uitvoeringen

• Aluminium

• Zilver

• Spacegrijs

• Goud

Apple Watch Nike verkrijgbaar in zilver en spacegrijs Aluminium.

Features

• GPS/GNSS

• Kompas

• Always-on hoogtemeter

• Waterbestendig

• tot 50 meter1

• Optische hartslagsensor van de tweede generatie

• Internationale noodoproep3

• SOS-noodmelding2

• Versnellingsmeter

• tot een G‑kracht van 32 G met valdetectie

• Gyroscoop

• Omgevingslichtsensor

• Speaker 50% luider

• Microfoon (maakt Geluid‑app mogelijk)

• Apple Pay

• GymKit

• Capaciteit van 32 GB

• Achterzijde van keramiek en saffierkristal

Display

• 44 mm

• 368 x 448 pixels

• Beeldoppervlak van 977 mm²

• 40 mm

• 324 x 394 pixels

• Beeldoppervlak van 759 mm²

• LTPO OLED Retina-display

• Helderheid van 1000 nits

Chip

• S5 SiP met 64‑bits dual‑core­processor

• W3

• Apple Wireless Chip

Connectiviteit

• Wifi

• 802.11b/g/n 2,4 GHz

• Bluetooth 5.0

Voeding

• Inge­bouwde, oplaadbare lithium‑ion­batterij

• Tot 18 uur4

• Magnetische oplaadkabel (USB‑C)

Milieufeatures5

• 100% gerecycleerd aluminium in de behuizing

• Energiezuinig6

• Milieuvriendelijke verpakking7

• Arseenvrij displayglas8

• Vrij van kwik, broomhoudende vlam­vertragers, pvc en beryllium8

Afmetingen

40mm

• Hoogte: 40 mm

• Breedte: 34 mm

• Diepte: 10,7 mm

44mm

• Hoogte: 44 mm

• Breedte: 38 mm

• Diepte: 10,7 mm

Gewicht kast

40mm

• Aluminium: 30,49 g

44mm

• Aluminium: 36,20 g

Inhoud verpakking

• Apple Watch SE

• Bandje/geweven

• Magnetische oplader-naar-USB-C-kabel (1 m)

Het materiaal van de kast en de typen bandjes worden gebaseerd op uw selectie.

1. Apple Watch SE voldoen aan de waterbestendigheids­norm van 50 meter volgens ISO‑norm 22810:2010. Dat betekent dat deze horloges geschikt zijn voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Ze zijn echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water.

2. Apple Watch SE (GPS + Cellular) kunnen een mobiele netwerk­­verbinding gebruiken voor SOS‑noodmelding. Om SOS‑noodmelding te kunnen gebruiken op een Apple Watch zonder mobiele netwerk­­verbinding, moet je Phone in de buurt zijn. Heb je je Phone niet bij je, dan moet je Apple Watch verbonden zijn met een bekend wifinetwerk en moet je ‘Bellen via wifi’ instellen.

3. De feature voor internationale noodoproepen vereist een Apple Watch SE (GPS + Cellular). Ga naar apple.com/nl/watchos/feature-availability voor een lijst met ondersteunde landen en regio’s.

4. De tests van de batterijduur van Apple Watch zijn uitgevoerd door Apple in augustus 2020 met prototypen van Apple Watch SE (GPS) en Apple Watch SE (GPS + Cellular), die waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Batterijduur is afhankelijk van gebruik, beschik­baarheid van mobiele netwerken, configuratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken. Zie voor meer informatie apple.com/nl/batteries en apple.com/nl/watch/battery.html.

5. Informatie geldig vanaf productlancering.

6. Voldoet aan de energie-efficiëntienormen van de California Energy Commission voor kleine batterijlader­systemen, zoals uiteengezet in de California Code of Regulations.

7. 100% van de nieuwe houtvezels is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en 90% of meer van de verpakking is gebaseerd op vezels.

8. De beperkingen voor schadelijke stoffen en de definitie van wat Apple beschouwt als ‘vrij van’, staan omschreven in de specificatie voor gereglementeerde stoffen, de Apple Regulated Substances Specification. Alle Apple producten zijn vrij van pvc en ftalaten, met uitzondering van netsnoeren in India, Thailand (netsnoer met twee pennen) en Zuid-Korea, waar we nog wachten op goedkeuring van de overheid voor onze pvc- en ftalaten­vervanger.

Apple Watch vereist iPhone 6s of nieuwer met de nieuwste versie van iOS.

Features kunnen worden gewijzigd. Sommige features, apps en diensten zijn mogelijk niet in alle talen of regio’s beschikbaar. Naar het volledige overzicht.