No alt supplied for Image

AirPods Pro (1e generatie) met draadloze oplaadcase - Technische specificaties

Audio­technologie

• Actieve ruisonderdrukking

• Transparantie-modus

• Adaptieve EQ

• Ventilatiesysteem voor luchtdrukverlaging

• Speciaal ontworpen high-excursion speakerdriver van Apple

• Speciaal ontworpen versterker met groot dynamisch bereik

• Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking1

Sensoren

• Twee bundelvormende microfoons

• Microfoon aan de binnenkant

• Twee optische sensoren

• Versnellings­meter die beweging detecteert

• Versnellings­meter die spraak detecteert

• Druksensor

Chip

• H1-koptelefoonchip

Bediening

• Druk één keer om af te spelen, te pauzeren of een telefoontje te beantwoorden

• Druk twee keer om naar het volgende nummer te gaan

• Druk drie keer om naar het vorige nummer te gaan

• Houd ingedrukt om te wisselen tussen actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus

• Zeg “Hé, Siri” om bijvoorbeeld een nummer af te spelen, te bellen of een route­beschrijving op te vragen

Zweet- en waterbestendig2

• Zweet- en waterbestendig (IPX4)

Afmetingen en gewicht (elk)3

AirPods Pro (per stuk)

• Hoogte: 30,9 mm

• Breedte: 21,8 mm

• Diepte: 24,0 mm

• Gewicht: 5,4 gram

Draadloze oplaadcase

• Hoogte: 45,2 mm

• Breedte: 60,6 mm

• Diepte: 21,7 mm

• Gewicht: 45,6 gram

Oplaadcase

• Werkt met Qi-opladers of de Lightning-connector

Batterij

AirPods Pro

• Tot 4,5 uur luistertijd na één keer opladen (tot 5 uur met actieve ruisonderdrukking en Transparantie-modus uitgeschakeld)4

• Tot 3,5 uur gesprekstijd na één keer opladen5

AirPods Pro met draad­loze oplaad­case

• Meer dan 24 uur luistertijd6

• Meer dan 18 uur gesprekstijd7

5 minuten in de case is goed voor ongeveer 1 uur luistertijd8 of ongeveer 1 uur gesprekstijd9

Connectiviteit

• Bluetooth 5.0

Inhoud verpakking

• AirPods Pro

• Draadloze oplaad­case

• Siliconen oortips (drie formaten)

• Lightning-naar-USB‑C-kabel

Toegankelijk­heid

Dankzij de toegankelijkheids­features halen ook mensen met een beperking het meeste uit hun nieuwe AirPods Pro. Features zijn onder meer:

• Audio via ‘Live luisteren’10

• Geluidsniveau van je koptelefoon

• ‘Aangepaste koptelefoon’

• Gespreksversterking

Systeem­­vereisten11

• iPhone- en iPod touch-modellen met de nieuwste versie van iOS

• iPad-modellen met de nieuwste versie van iPadOS

• Apple Watch-modellen met de nieuwste versie van watchOS

• Mac-modellen met de nieuwste versie van macOS

• Apple TV-modellen met de nieuwste versie van tvOS

Compatibiliteit

iPhone-modellen

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 712

• iPhone 7 Plus12

• iPhone 6s12

• iPhone 6s Plus12

• iPhone SE (2e generatie)

• iPhone SE (1e generatie)12

iPod-modellen

• iPod touch (7e generatie)

Mac-modellen12

• MacBook (Retina, 12‑inch, begin 2015 - 2017)

• MacBook Air (11‑inch, medio 2012 ‑ begin 2015)

• MacBook Air (13‑inch, medio 2012 ‑ 2017)

• MacBook Air (Retina, 13‑inch, 2018 ‑ 2020)

• MacBook Air (M1, 2020)

• MacBook Pro (Retina, 13‑inch, eind 2012 ‑ begin 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15‑inch, medio 2012 - medio 2015)

• MacBook Pro (13-inch, medio 2012 - 2020)

• MacBook Pro (15‑inch, medio 2012 ‑ 2019)

• MacBook Pro (13‑inch, twee poorten, 2020)

• MacBook Pro (13‑inch, vier poorten, 2020)

• MacBook Pro (13‑inch, M1, 2020)

• MacBook Pro (14­‑inch, 2021)

• MacBook Pro (16‑inch, 2021)

• MacBook Pro (16-inch, 2019)

• iMac (21,5‑inch, eind 2012 ‑ 2017)

• iMac (27‑inch, eind 2012 ‑ eind 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5‑inch, eind 2015 ‑ 2019)

• iMac (Retina 5K, 27‑inch, eind 2014 - 2020)

• iMac (24‑inch, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (eind 2012 - eind 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac Pro (eind 2013 - 2019)

iPad-modellen

• 12,9‑inch iPad Pro (5e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (4e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (3e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (2e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (1e generatie)12

• 11‑inch iPad Pro (3e generatie)

• 11‑inch iPad Pro (2e generatie)

• 11‑inch iPad Pro (1e generatie)

• 10,5‑inch iPad Pro

• 9,7‑inch iPad Pro12

• iPad (9e generatie)

• iPad (8e generatie)

• iPad (7e generatie)

• iPad (6e generatie)

• iPad (5e generatie)

• iPad Air (4e generatie)

• iPad Air (3e generatie)

• iPad Air 212

• iPad mini (6e generatie)

• iPad mini (5e generatie)

• iPad mini 412

Apple Watch-modellen12

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV-modellen

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPods Pro en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie over AirPods Pro en het milieu

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van AirPods Pro voor het milieu:

• Geen broomhoudende vlam­vertragers

• Pvc-vrij

• Beryllium-vrij

• Kwikvrij

1. Ruimtelijke stereo is geschikt voor stereo­­content in iOS 15 of hoger, Apple Music met Dolby Atmos of 5.1, en videocontent die is opgenomen in 5.1, 7.1 en Dolby Atmos in ondersteunde apps.

2. AirPods (3e generatie) en AirPods Pro zijn zweet- en waterbestendig voor sporten en trainingen die niet in het water plaatsvinden. AirPods (3e generatie) en AirPods Pro zijn getest onder gecontroleerde omstandigheden en voldoen aan bestendigheids­norm IPX4 volgens IEC-standaard 60529. Zweet- en waterbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer natte AirPods (3e generatie) en AirPods Pro niet op te laden. Raadpleeg https://support.apple.com/nl-nl/HT210711 voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen.

3. Afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

4. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draad­loze oplaad­case en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Wanneer actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus waren uitgeschakeld, was de luistertijd maximaal 5 uur. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

5. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draad­loze oplaad­case en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met de weergave van het gesprek. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

6. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draad­loze oplaad­case en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. De volledig lege batterijen van de AirPods Pro werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals audio werd afgespeeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods Pro als de oplaad­case helemaal leeg waren. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

7. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draad­loze oplaad­case en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Bij de tests werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod Pro stopte met de weergave van het gesprek. De volledig lege batterijen van de AirPods Pro werden opgeladen tot 100 procent. Vervolgens werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de eerste AirPod Pro stopte met de weergave van het gesprek. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods Pro als de oplaad­case helemaal leeg waren. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

8. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draad­loze oplaad­case en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn exemplaren van AirPods Pro gebruikt waarvan de volledig lege batterij gedurende 5 minuten is opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste AirPod Pro stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

9. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2019 met prototypen van AirPods Pro met draad­loze oplaad­case en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50% met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn AirPods Pro gebruikt waarvan de volledig lege batterij gedurende 5 minuten is opgeladen. Vervolgens werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de eerste AirPod Pro stopte met de weergave van het gesprek. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

10. Vereist de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

11. AirPods Pro kunnen worden gebruikt als Bluetooth-koptelefoon voor Apple devices met oudere software en voor andere dan Apple devices, maar dan is de functionaliteit beperkt.

12. ‘Audio delen’ wordt niet ondersteund.

13. Voor opladen met MagSafe heb je een compatibele MagSafe-oplader nodig. Voor draadloos opladen heb je een draad­loze Qi-oplader nodig.

14. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.