No alt supplied for Image

MagSafe Battery Pack - Technische specificaties

Overzicht

De MagSafe Battery Pack klik je heel makkelijk vast. Dankzij het compacte en intuïtieve design kun je moeiteloos overal opladen. En door de perfect uitgelijnde magneten zit hij altijd goed vast op je iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14 of iPhone 14 Pro, zodat je veilig draadloos kunt opladen. Het opladen gebeurt bovendien vanzelf, dus je hoeft de batterij niet aan of uit te zetten. En je creditcards of sleutelhangers blijven het ook gewoon doen zoals het hoort.

De MagSafe Battery Pack laadt nog sneller op als je ’m gebruikt met een oplader van 27 W of meer, zoals die van MacBook. En als je een draadloze oplader nodig hebt, hoef je maar een Lightning-kabel aan te sluiten om met tot 15 W draadloos op te laden.

Aanbevolen:

• USB‑C-lichtnetadapter van 20 W of meer en USB‑C-naar-Lightning-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar)

• Lees dit artikel voor meer informatie

Pluspunten

• Tot 70% extra lading met iPhone 12 mini of iPhone 13 mini en MagSafe Battery Pack*

• Tot 60% extra lading met iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14 of iPhone 14 Pro en MagSafe Battery Pack*

• Tot 40% extra lading met iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14 Plus of iPhone 14 Pro Max en MagSafe Battery Pack*

Inhoud van de verpakking

• MagSafe Battery Pack

• Opmerking: lichtnetadapter en kabel afzonderlijk verkrijgbaar.

Compatibiliteit

• iPhone-modellen

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

* Tests uitgevoerd door Apple in april 2021 met prototypen van iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max en de software, in augustus 2021 met prototypen van iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max en de software, en in augustus 2022 met prototypen van iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max en de software. Tests uitgevoerd met een abonnement op LTE- en 5G-netwerken en gekoppeld aan prototypen van MagSafe Battery Pack en de software. Getest met vergrendeld scherm. Tests uitgevoerd met standaard­instellingen, met uitzondering van wifi (gekoppeld aan een netwerk), de wififunctie die vraagt om in te loggen op netwerken (uitgeschakeld) en de functie voor automatische helderheids­bepaling (uitgeschakeld). Alle informatie over batterijen is afhankelijk van gebruik, omgevingscondities, beginniveau van de batterij, netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken.