111844_siri-remote-3rd

Siri Remote (3e generatie) - Technische specificaties

Introductiejaar: 2022

Overzicht

Met de Siri Remote (3e generatie) kun je je Apple TV 4K nog preciezer bedienen.1 Die bevat een aanraak­­gevoelige clickpad waarmee je een titel kunt selecteren of door een playlist kunt swipen. En zoek je een bepaalde scène, dan gebruik je de buitenste ring. Met Siri hoef je maar te zeggen waar je naar wilt kijken. En het nieuwste design bevat een USB‑C-poort om snel mee op te laden.

Inhoud van de verpakking

• Siri Remote (3e generatie)

• Handleiding

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 136 mm

• Breedte: 35 mm

• Diepte: 9,25 mm

• Gewicht: 66 g2

Aansluitingen en communicatie

• Microfoon voor Siri

• IR-zender

• USB‑C-connector voor opladen

Voeding

• De oplaadbare batterij gaat na één keer laden enkele maanden mee (bij doorsnee dagelijks gebruik)

• Opladen via USB‑C-poort naar computersysteem of lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

Omgevings­vereisten

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: –20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 m

Draadloos

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

Compatibiliteit

Apple TV-modellen

• Apple TV 4K (3e generatie)

• Apple TV 4K (2e generatie)

• Apple TV 4K (1e generatie)

• Apple TV HD

1. Niet alle content is beschikbaar in 4K HDR. 4K‑resolutie vereist een televisie die geschikt is voor 4K. Weergavekwaliteit is afhankelijk van hardware en internetverbinding.

2. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.