No alt supplied for Image

HomePod (tweede generatie) - Technische specificaties

Introductiejaar: 2023

Kleur

• Middernacht

• Wit

Afmetingen en gewicht1

• Afmetingen

• 142 mm breed

• 168 mm hoog

• Gewicht:

• 2,3 kg

Audio­technologie

• 4‑inch high-excursion woofer

• Vijf hoorngeladen tweeters, elk met een eigen neodymium­magneet

• Interne kalibratie­microfoon met lage frequentie voor automatische correctie van lage tonen

• Geavanceerde computational audio met systeemdetectie voor in real time afgesteld geluid

• Ruimtedetectie

• Ruimtelijke audio met Dolby Atmos voor muziek en video2

• Vier microfoons voor groter bereik Siri

• Audio in meerdere kamers met AirPlay3

• Geschikt voor stereopaar4

Geluidsbronnen

• Apple Music5

• Muziekaankopen in iTunes

• iCloud-muziek­bibliotheek met abonnement op Apple Music of iTunes Match

• Muziekdiensten van derden6

• Apple Music Radio of on‑demand afleveringen

• Radiozenders van TuneIn, Qmusic, Radio 538, Radio 2 en Radio 10

• Apple Podcasts

• Nieuwsbulletins

• Geremasterde omgevingsgeluiden

• Andere content via AirPlay op HomePod afspelen vanaf iPhone, iPad, Apple TV of Mac

Touch-bediening

• Tikken Afspelen/pauzeren

• Twee keer tikken Naar het volgende nummer

• Drie keer tikken Naar het vorige nummer

• Vasthouden Siri

• + of – (tikken of vasthouden) Volume omhoog/omlaag

Sensoren

• Geluidsherkenning7

• Temperatuur en luchtvochtigheid8

• Versnellings­meter

Toegankelijk­heid

Dankzij de toegankelijkheids­­­­features halen ook mensen met een beperking het meeste uit hun HomePod.

Features zijn onder meer:

• Aangepaste aanraking

• Siri

• VoiceOver

• Woning-app en HomeKit

• Intercomtranscripties

Draadloos

• 802.11n wifi

• Makkelijke toegang voor gasten dankzij peer‑to‑peer devicedetectie9

• Bluetooth 5.0

• Thread10

• Ultra Wideband-chip voor detecteren van devices in de buurt11

Systeem­vereisten

• HomePod met de nieuwste versie van de software

• iPhone SE (2e generatie of nieuwer) of iPhone 8 of nieuwer met de nieuwste versie van iOS, of iPad Pro, iPad (5e generatie of nieuwer), iPad Air (3e generatie of nieuwer) of iPad mini (5e generatie of nieuwer) met de nieuwste versie van iPadOS

• Internettoegang via 802.11n wifi

Voeding en omgeving

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5 tot 90%, niet‑condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 m

Inhoud verpakking

• HomePod

• Netsnoer

• Documentatie

Compatibiliteit

iPhone:

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12

• iPhone 12 mini

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11

• iPhone XS Max

• iPhone XS

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8 Plus

• iPhone 8

• iPhone SE (3e generatie)

• iPhone SE (2e generatie)

iPad:

• 12,9‑inch iPad Pro

• 11‑inch iPad Pro

• 10,5‑inch iPad Pro

• 9,7‑inch iPad Pro

• iPad (10e generatie)

• iPad (9e generatie)

• iPad (8e generatie)

• iPad (7e generatie)

• iPad (6e generatie)

• iPad (5e generatie)

• iPad Air (5e generatie)

• iPad Air (4e generatie)

• iPad Air (3e generatie)

• iPad mini (6e generatie)

• iPad mini (5e generatie)

HomePod en het milieu

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van HomePod voor het milieu12:

Bekijk de milieurapportage voor HomePod

Gemaakt van betere materialen

• 100% gerecyclede zeldzame aardmetalen in de speakermagneet

• 100% gerecycled tin in het soldeer van meerdere printplaten

• 100% gerecycled goud in het verguldsel van meerdere printplaten

• Ten minste 35% gerecycled plastic in meerdere onderdelen

• 100% gerecycled plastic in de netstof voor middernacht en bijna 30% gerecycled plastic in de netstof voor wit

Energiezuinig

• ENERGY STAR®-gecertificeerd13

Slimmere chemie14

• Vrij van kwik, broomhoudende vlam­vertragers, pvc en beryllium

Groene productie

• Het Zero Waste-programma van Apple helpt toeleveranciers om geen afval te produceren dat op een stortplaats terechtkomt

• Alle eindassemblage­­­­­fabrieken van toeleveranciers schakelen om naar 100% hernieuwbare energie voor hun productie voor Apple

Milieuvriendelijke verpakking

• 100% van de nieuwe hout­vezels is afkomstig van duurzaam beheerde bossen

• Verpakking van minimaal 96% vezels en geen plastic om de verpakking

Apple en het milieu

We zijn vastbesloten om producten te maken zonder dat het ten koste gaat van de aarde. Ook willen we dat het hele bedrijf en al onze producten vóór 2030 CO₂‑neutraal zijn.

Lees meer over de inspanningen van Apple

1. Afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van het fabricageproces.

2. Ruimtelijke audio werkt met compatibele content in ondersteunde apps op HomePod (2e generatie) en HomePod (1e generatie). Niet alle content is beschikbaar in Dolby Atmos. Vereist Apple TV 4K. Apple TV 4K is afzonderlijk verkrijgbaar.

3. Vereist meerdere HomePod-devices of AirPlay-compatibele speakers met de nieuwste AirPlay-software.

4. Voor het aanmaken van een HomePod-stereopaar zijn twee HomePod-speakers van hetzelfde model vereist, zoals bijvoorbeeld twee exemplaren van HomePod mini, twee exemplaren van HomePod (2e generatie) of twee exemplaren van HomePod (1e generatie).

5. Voor Apple Music is een abonnement vereist.

6. Voor sommige streamingdiensten is mogelijk een abonnement vereist.

7. Geluidsherkenning kan rook- en koolmonoxidealarmen detecteren en stuurt je meldingen bij herkenning. Geluidsherkenning is niet geschikt voor gebruik in omstandigheden waar je letsel kunt oplopen of in crisis- of noodsituaties. Geluidsherkenning vereist de bijgewerkte Woning-architectuur, die beschikbaar is als een aparte update voor de Woning‑app. Op alle Apple devices die via de Woning‑app toegang hebben tot een woning, moet de nieuwste software zijn geïnstalleerd.

8. Temperatuur- en luchtvochtigheids­detectie zijn geoptimaliseerd voor gewone binnenhuis­­omstandigheden, met temperaturen tussen 15 ºC en 30 ºC, en relatieve lucht­vochtigheid tussen 30% en 70%. Nauwkeurigheid kan afnemen wanneer er gedurende langere tijd audio op hoog volume wordt afgespeeld. HomePod heeft wat tijd nodig om de sensoren te kalibreren meteen na het opstarten, waarna de resultaten worden getoond.

9. Peer-to-peer AirPlay vereist een Mac (2012 of nieuwer) met OS X Yosemite of nieuwer, of een iOS‑device (eind 2012 of nieuwer) met iOS 8 of nieuwer.

10. Alleen compatibel met HomeKit-accessoires of Thread-accessoires die geschikt zijn voor Matter. Voor Thread-accessoires is een voor Thread geschikte woninghub vereist, bijvoorbeeld Apple TV 4K of HomePod mini, of een Thread Border-router van een andere fabrikant.

11. Vereist een iPhone met een U1‑chip en iOS 16.2 of nieuwer.

12. Informatie geldig vanaf product­lancering.

13. ENERGY STAR en het ENERGY STAR-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van de U.S. Environmental Protection Agency.

14. In de Regulated Substances Specification van Apple staan de beperkingen beschreven voor het gebruik van bepaalde chemische stoffen in materialen in Apple producten, accessoires, productie­processen en de verpakkingen die worden gebruikt om producten naar eindklanten te vervoeren. Deze beperkingen vloeien voort uit internationale wetten of richtlijnen, voorschriften van regelgevende instanties, vereisten van ecolabels, milieunormen en het beleid van Apple zelf. Alle Apple producten zijn vrij van pvc en ftalaten, met uitzondering van netsnoeren in India, Thailand (netsnoer met twee pennen) en Zuid‑Korea, waar we nog wachten op goedkeuring van de overheid voor onze pvc- en ftalaten­vervanger. De producten van Apple voldoen aan Richtlijn 2011/65/EU van de Europese Unie (plus amendementen), inclusief de vrijstellingen voor lood, bijvoorbeeld in de vorm van soldeer met hoge smelttemperatuur. Apple is bezig met het uitfaseren van deze vrijgestelde stoffen in nieuwe producten waar dat technisch mogelijk is.