Als muziek in Apple Music zacht klinkt

Geluidscontrole is mogelijk ingeschakeld in de app Apple Music. Lees hier wat geluidscontrole is en hoe u deze functie in- of uitschakelt.

Wat is geluidscontrole?

Sommige nummers worden luider gemaakt dan andere. U hebt misschien gemerkt dat sommige stereonummers bijvoorbeeld luider klinken dan Dolby Atmos-nummers. Geluidscontrole past het volume tussen verschillende nummers aan, zodat ze op hetzelfde volume worden afgespeeld.

Geluidscontrole in- of uitschakelen op de Mac

1. Open de Apple Music-app.

2. Kies in de menubalk 'Muziek' > 'Voorkeuren' of 'Muziek' > 'Instellingen'.

3. Klik op het tabblad 'Afspelen'.

4. Schakel 'Geluidscontrole' in of uit.

Geluidscontrole in- of uitschakelen op de iPhone of iPad

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Tik op 'Muziek'.

3. Schakel 'Geluidscontrole' in of uit.