Als je iCloud-foto's en -video's niet correct worden weergegeven op je Windows-pc

Als je iCloud voor Windows gebruikt en sommige van je iCloud-foto's of -video's niet correct worden weergegeven of fouten lijken te bevatten, volg je deze stappen op elke pc waarop je iCloud voor Windows hebt geïnstalleerd.

Schakel eerst de synchronisatie van iCloud-foto's uit op je Windows-pc:

1. Open iCloud voor Windows. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je Apple ID.

2. Deselecteer 'iCloud-foto's' en 'Gedeelde albums'.

3. Klik op 'Gereed', klik op 'Toepassen' en klik vervolgens op 'Van pc verwijderen'. Je iCloud-foto's en -video's worden van je pc verwijderd, maar blijven veilig beschikbaar in iCloud en op elk ander Apple apparaat dat je gebruikt.

Afhankelijk van de grootte van je bibliotheek kan dit even duren.

Als je je foto's en video's niet meer ziet in Microsoft Foto's of Verkenner, kun je de synchronisatie van iCloud-foto's weer inschakelen:

1. Open iCloud voor Windows. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je Apple ID.

2. Selecteer 'iCloud-foto's' en 'Gedeelde albums'.

3. Klik achtereenvolgens op 'Gereed' en op 'Toepassen'. Nieuwe exemplaren van je iCloud-foto's en -video's worden opnieuw gesynchroniseerd met je pc.

Afhankelijk van de grootte van je bibliotheek kan dit even duren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.