De Smart Folio of Smart Cover gebruiken met je iPad

Lees hier hoe je de Smart Folio en Smart Cover gebruikt en welke je moet hebben voor je iPad.

Een cover kiezen die bij je iPad past

Sommige covers en iPad-modellen zijn niet compatibel, ook al zijn ze even groot. Op de verpakking staat of de cover geschikt is voor je iPad. Je kunt ook hieronder je iPad opzoeken en zien welke cover er geschikt voor is.

Wil je een toetsenbord gebruiken met je iPad? Sluit dan een Smart Keyboard of Magic Keyboard aan op de iPad. Je kunt dan werken met de gebruikelijke toetsen voor kopiëren, plakken, opmaak enzovoort.

ipad-10gen-smart-folio-cover

De iPad (10e generatie) werkt met de Smart Folio voor iPad (10e generatie).

ipad-pro-12-9-3-5gen-smart-folio-cover

De 12,9-inch iPad Pro (3e, 4e, 5e en 6e generatie) werkt met de Smart Folio voor 12,9-inch iPad Pro (6e generatie).

ipad-pro-2gen-smart-cover

De 11-inch iPad Pro (1e, 2e, 3e en 4e generatie) werkt met de Smart Folio voor 11-inch iPad Pro (4e generatie).

De iPad Air (4e en 5e generatie) werkt met de Smart Folio voor iPad Air (5e generatie).

ipad-pro-12-9-inch-smart-cover

iPad Pro 12,9 inch (1e en 2e generatie) werkt met de Smart Cover voor iPad Pro 12,9 inch en de Leren Smart Cover voor iPad Pro 12,9 inch.

ipad-7gen-ipad-air-3gen-smart-cover

De 10,5-inch iPad Pro, iPad Air (3e generatie) en iPad (7e, 8e en 9e generatie) werken met de Smart Cover voor iPad (9e generatie). De iPad Pro 10,5-inch, iPad Air (3e generatie) en iPad (7e en 8e generatie) werken met de Leren Smart Cover voor iPad (7e generatie) en iPad Air (3e generatie).

ipad-9-7in-6gen-smart-cover

iPad (5e en 6e generatie), iPad Pro 9,7-inch, iPad Air en iPad Air 2 werken met de Smart Cover voor de 9,7-inch iPad.1

ipad-2-smart-cover

iPad 2 en iPad (3e en 4e generatie) werken met de iPad Smart Cover.1

ipad-mini-5-smart-cover

iPad mini 4 en iPad mini (5e generatie) werken met de Smart Cover voor iPad mini.2

ipad-mini-2-smart-cover

iPad mini, iPad mini 2 en iPad mini 3 werken met de Smart Cover voor iPad mini, die voor al deze modellen is ontworpen.2

ipad-mini-6gen-smart-cover

De iPad mini (6e generatie) werkt met de Smart Folio voor iPad mini (6e generatie).

De sluimerstand van je iPad in- en uitschakelen

De sluimerstand van je iPad wordt in- of uitgeschakeld wanneer je de Smart Folio of Smart Cover opent of sluit.

Als de sluimerstand van de iPad niet wordt in- of uitgeschakeld als je de cover opent of sluit, ga je naar 'Instellingen' > 'Scherm en helderheid' en schakel je 'Vergrendel/Ontgrendel' in.

ipados-17-ipad-pro-settings-display-brightness-lock-unlock-on

Wanneer je een Smart Folio of Smart Cover voor iPad gebruikt, moet je altijd de iPad zelf oppakken. Pak het apparaat niet bij de cover op. De magneten in de Smart Cover zijn niet bedoeld om de iPad aan op te tillen.

1. De Smart Cover voor iPad Air, iPad Air 2, iPad (5e generatie en nieuwer) is anders dan de Smart Cover voor iPad 2, iPad (3e generatie) en iPad (4e generatie).

2. De iPad mini Smart Cover voor iPad mini (5e generatie) en iPad mini 4 is anders dan de iPad mini Smart Cover voor iPad mini 3, iPad mini 2 en iPad mini.