Als de volumeknoppen op je Apple TV Remote niet werken

Herstart de afstandsbediening. Als dat niet werkt, probeer je de instellingen voor volumeregeling aan te passen.

Je afstandsbediening herstarten

De instellingen voor volumeregeling aanpassen

Meer hulp

Je Siri Remote of Apple TV Remote herstarten

1. Houd de knop 'TV/bedieningspaneel' en de Volume-omlaagknop tegelijk ingedrukt. Houd de knoppen ongeveer 5 seconden ingedrukt, of totdat het statuslampje op de Apple TV uit en weer aan gaat.

Siri Remote met de knoppen voor Tv/bedieningspaneel en Volume omlaag omcirkeld
  2. Laat de knoppen los. Wacht vervolgens 10 tot 15 seconden totdat de melding 'Afstandsbediening Geen verbinding' verschijnt op het tv-scherm.

De melding 'Afstandsbediening Geen verbinding' verschijnt in de rechterbovenhoek van het tv-scherm
  3. Druk op een willekeurige knop op de afstandsbediening. Zodra de melding 'Afstandsbediening Verbonden' verschijnt, kun je de afstandsbediening gebruiken.

De melding 'Afstandsbediening Verbonden' verschijnt in de rechterbovenhoek van het tv-scherm

De instellingen voor volumeregeling aanpassen

1. Ga naar 'Instellingen' op je Apple TV.

2. Selecteer 'Afstandsbedieningen en apparaten' en selecteer vervolgens 'Volumeregeling'.

3. Selecteer een andere instelling voor volumeregeling en probeer de volumeknoppen opnieuw. Je kunt bijvoorbeeld 'Tv via IR' selecteren in plaats van 'Automatisch'.

Meer hulp

Als je nog steeds hulp nodig hebt, neem je contact op met Apple Support.