De URL voor materiaal zoeken om een probleem te melden

Als je een probleem wilt melden, moet je de URL van het materiaal opgeven. Hier lees je hoe je de URL kunt vinden.

De URL voor een app in de App Store zoeken

1. Ga naar www.apple.com/nl.

2. Klik op het vergrootglas bovenaan de website. Zoek de app waarvoor je een probleem wilt melden.

3. Tik of klik in de zoekresultaten op de app.

4. Als je de URL wilt kopiëren op een Mac, klik je op de adresbalk om de URL te markeren en gebruik je Command-C. Als je de URL in de App Store wilt kopiëren op een iPhone, tik je op de knop 'Deel'knop 'Deel' en vervolgens op 'Kopieer link'.

De URL voor een podcastaflevering, kanaal of programma zoeken

1. Open de Podcasts-app.

2. Zoek de aflevering, het kanaal of het programma.

3. Selecteer de knop 'Meer opties' knop 'Meer opties' .

4. Selecteer 'Kopieer link'.

De URL voor een boek of audioboek zoeken

1. Open de Boeken-app.

2. Zoek het boek of audioboek.

3. Selecteer de knop 'Meer opties' knop 'Meer opties' .

4. Selecteer de knop 'Deel' knop 'Deel' .

De URL voor gedeeld materiaal vanuit iCloud zoeken

Je kunt een probleem melden over gedeeld materiaal vanuit Foto's, Agenda, Notities, Herinneringen, Pages, Numbers, Keynote of iCloud Drive. Als je materiaal wilt melden dat met jou is gedeeld, typ je de link die je hebt ontvangen in het veld voor URL's op het formulier voor het melden van illegaal materiaal.