Apple abonnementen via een mobiele aanbieder koppelen

Als u een abonnement op een Apple-voorziening hebt als onderdeel van uw abonnement bij een mobiele aanbieder, koppelt u uw abonnement aan uw Apple ID om toegang te krijgen tot de voorziening.

Een Apple abonnement koppelen

1. U krijgt van uw aanbieder een sms met een link om uw abonnement te koppelen. Lees wat u moet doen als u geen sms ontvangt van uw mobiele aanbieder.

2. Open het sms-bericht en tik op de link.

3. Volg de stappen op het scherm om in te loggen met uw Apple ID en uw abonnement te koppelen. Als u een bericht ziet met de tekst 'Dit abonnement wordt al gebruikt met een andere Apple ID', neemt u contact op met Apple Support om uw Apple ID te laten ontkoppelen.

• Als u een telefoon met dual-sim hebt, kunt u uw Apple abonnement koppelen op uw standaardlijn.

Als u geen sms ontvangt van uw mobiele aanbieder

1. Open de Instellingen-app op uw iPhone of iPad.

2. Tik op uw naam.

3. Tik op 'Abonnementen'.

4. Scrol tot u de naam van uw provider ziet en tik erop.

5. Als u nog steeds geen knop of link kunt vinden om uw abonnement te koppelen, neem dan contact op met uw mobiele aanbieder.

Als u al een abonnement op Apple Music hebt

Als u zowel via Apple als via uw mobiele aanbieder geabonneerd bent op Apple Music, zegt u een van beide abonnementen op. U kunt uw abonnement bij Apple opzeggen. U kunt ook het abonnement via uw mobiele aanbieder opzeggen.

Abonnementen op Apple voorzieningen worden aangeboden door bepaalde mobiele aanbieders en zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Neem contact op met uw mobiele aanbieder voor meer informatie.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.