Gecombineerde Mac OS X v10.1.3 update

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.1, 10.1.1, or 10.1.2

• Security Update 10-19-01 (must be installed prior to this update if using Mac OS X 10.1)

• Installer Update for Mac OS X 10.1 (must be installed prior to this update if using Mac OS X 10.1)

Bestandsgrootte: 38,4 MB

Download

De 10.1.3-update bevat een aantal verbeteringen die de betrouwbaarheid van Mac OS X-programma's vergroten.

Daarnaast biedt deze update belangrijke uitbreidingen op het gebied van beveiliging, evenals nieuwe en verbeterde ondersteuning voor een breed scala aan digitale randapparatuur voor de Macintosh. Nieuw zijn onder andere:

Randapparatuur voor het branden van cd's:

• Nieuwe en uitgebreide ondersteuning voor USB- en FireWire-apparatuur, waaronder digitale camera's met FireWire

• Verbeterde ondersteuning voor apparatuur van QPS, EZQuest, LaCie, Yamaha, MCE Technologies en Sony

• Ondersteuning voor PC Card-opslagapparatuur, waaronder apparatuur voor het lezen van media

Verbeteringen op het gebied van weergave en OpenGL:

• Afspelen van dvd's op een extern VGA-beeldscherm dat op een PowerBook G4-computer is aangesloten

• Ondersteuning voor hardwarematig versnelde synchrone weergave voor PowerBook G4-computers

• Synchrone weergave wordt standaard ingeschakeld op PowerBook-computers wanneer een nieuw beeldscherm wordt aangesloten

• Verbeterde weergave van schermvullende visuele effecten in 'iTunes'

Verbeterde netwerkvoorzieningen en beveiliging:

• Ondersteuning voor identiteitscontrole bij het inloggen op LDAP- en Active Directory-voorzieningen

• OpenSSH 3.0.2p1

• WebDAV-ondersteuning voor Digest-identiteitscontrole

• Ondersteuning voor SSL-codering en CRAM-MD5-identiteitscontrole in 'Mail'

• Verbeterde AFP- en SMB-netwerkvoorzieningen

• Apache-webserver 1.3.22

• Ondersteuning voor IrDA-modems voor PowerBook-computers met FireWire

Bijgewerkte programma's:

• Airport 2.0.1

• AppleScript 1.8

Ondersteunde talen:  Deutsch, English, Français, 日本語