Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

iMovie Plug-in Pack 2.1.1 voor Mac OS X

Systeemvereisten:

• iMovie 2.1 of iMovie 2.1.1

Bestandsgrootte: 480 KB

Download

'iMovie Plugin Pack' 2.1 bevat een serie effecten, overgangen en titels die u met 'iMovie voor Mac OS X' kunt gebruiken.

Opmerking: deze versie van 'iMovie Plugin Pack' is alleen bestemd voor gebruik met 'iMovie voor Mac OS X' en kan niet worden gebruikt met iMovie op een vorige versie van het Mac OS.

iMovie Plugin Pack 2.1 installeren

Als u beschikt over versie 2.1.1 van 'iMovie', gaat u als volgt te werk:

1. Verlaat 'iMovie' (als het programma geopend is).

2. Open de map 'Library' in uw thuismap op de Mac OS X-schijf.

3. Als de map 'Library' nog geen map met de naam 'iMovie' bevat, kiest u 'Nieuwe map' uit het Archief-menu om een nieuwe map in de map 'Library' aan te maken. Geef de nieuwe map de naam 'iMovie'.

4. Open de map 'iMovie'. Als deze map nog geen map met de naam 'Plug-ins' bevat, kiest u 'Nieuwe map' uit het Archief-menu om een nieuwe map in de map 'iMovie' aan te maken. Geef de nieuwe map de naam 'Plug-ins'.

5. Sleep de map 'iMovie Plugin Pack 2.1' naar de map 'Plug-ins'.

6. Start 'iMovie' opnieuw.

Als u beschikt over versie 2.1 van 'iMovie', gaat u als volgt te werk:

1. Verlaat 'iMovie' (als het programma geopend is).

2. Open de map 'Plugins' op uw harde schijf. Afhankelijk van de vraag waar u 'iMovie' hebt geïnstalleerd, bevindt deze map zich hier: Applications/iMovie for Mac OS X/Resources/Plugins of hier: Applications/iMovie for Mac OS X/iMovie/Resources/Plugins

3. Sleep de map 'iMovie Plugin Pack 2.1' naar de map 'Plugins'.

4. Start 'iMovie' opnieuw.

Als u niet voldoende bevoegdheden hebt om de map 'iMovie Plugin Pack 2.1' naar de map 'Plug-ins' te slepen, logt u uit en logt u opnieuw in als beheerder van de Mac OS X-computer. (De naam van de beheerder wordt weergegeven in het paneel 'Gebruikers' in 'Systeemvoorkeuren'.) Raadpleeg voor meer informatie het onderwerp "Werken als beheerder" in Mac Help.)

Wanneer u 'iMovie' opnieuw start, zijn de nieuwe plugins (effecten, overgangen en titels) beschikbaar.

'iMovie Plugin Pack' 2.1 bevat de volgende nieuwe effecten, overgangen en titels:

Effecten

• Flits

• N-vakken

• Schimmenspoor

• Spiegel

• Spiegel geavanceerd

Overgangen

• Cirkel openen

• Cirkel sluiten

• Radiaal

• Verbuigen inwaarts

• Verbuigen uitwaarts

• Wit in

• Wit uit

Titels

• Inzoomen

• Inzoomen (meerdere)

• Ondertitel

• Ondertitel (meerdere)

Ondersteunde talen:  Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, 日本語