Xserve (begin 2009)-EFI-firmware-updater 1.2

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.5.8

• Mac OS X 10.6.8 or earlier

Bestandsgrootte: 1,81 MB

Download

Met deze update worden de volgende problemen voor Xserve-computers (begin 2009) verholpen:

• Verbeterde compatibiliteit met producten die voor virtualisatie gebruikmaken van VT-d

• Verbeterde betrouwbaarheid van het systeem tijdens het opstarten

Raadpleeg voor een "headless" update deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT3962?viewlocale=nl_NL

Meer informatie over firmware-updates voor Macs met een Intel-processor vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1557?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: