Gecombineerde OS X Lion Server 10.7.4-update

Systeemvereisten: OS X Lion 10.7 Server

Bestandsgrootte: 1,49 GB

Download

De 10.7.4-update wordt aanbevolen voor alle servers met Lion Server. Deze update bevat oplossingen voor algemene problemen in het besturingssysteem waarmee de stabiliteit, compatibiliteit, migratie en beveiliging van uw server worden verbeterd. Daarnaast bevat de update verbeteringen in de volgende voorzieningen en programma's:

Bestandsdeling

• aangepaste namen definiëren voor bestandsdelingspunten

• Kerberos-identiteitscontrole gebruiken

• prullenmand legen bij het gebruik van een in het netwerk geactiveerde thuismap

• WebDAV gebruiken met iOS-clients van andere leveranciers

• bestanden en Finder-informatie kopiëren via SMB

• algemene betrouwbaarheid van SMB-bestandsvoorzieningen

Profielbeheer

• verbeterde payload- en beheer instellingen voor iOS- en OS X-clients

• betrouwbaarheid van apparaatinschrijvingen na het wijzigen van de hostnaam van de server

• VPN-beheerinstellingen configureren

• profielen gebruiken om te verbinden met 802.1x-netwerken

• iOS-bedrijfsapps installeren

• iCloud-, Spotlight- en mediabeperkingen instellen voor OS X-clients

Webserver

• verbeterde afhandeling van URL-doorverwijzingen en aliasverwijzingen

E-mailserver

• verbeterde betrouwbaarheid van SMTP-voorzieningen

• voorkomen dat handmatig geconfigureerde greylisted e-mailservers worden overschreven

De update bevat ook specifieke oplossingen voor:

• flexibelere opslag van voorzieningengegevens

• herconfiguratie van DNS-instellingen wanneer hostnamen worden gewijzigd

• bewerken van vervallen van DNS-gegevens

• archivering en migratie van Open Directory

• behouden van lokale accounts bij upgrades

Deze update bevat ook alle wijzigingen die deel uitmaken van de 10.7.3-update.

Raadpleeg voor uitgebreide informatie over deze update de volgende website: http://support.apple.com/kb/HT5168?viewlocale=nl_NL.

Raadpleeg voor meer informatie over beveiligingsupdates de volgende webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어