Software-update voor MacBook Air (eind 2010) 1.0

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.6.4

Bestandsgrootte: 368 KB

Download

Deze update verhelpt onder andere de volgende problemen met de videoweergave:

• Oplossing voor een probleem dat ertoe leidt dat het systeem tijdens het afspelen van een filmtrailer in iMovie niet meer reageert.
  • Oplossing voor een probleem dat ertoe leidt dat, wanneer een extern beeldscherm is aangesloten, het systeem na het uitschakelen van de sluimerstand niet meer reageert.

Deze update wordt aanbevolen voor gebruikers van MacBook Air-notebooks die eind 2010 zijn geproduceerd.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어