MacBook Pro (15-inch)-SMC-firmware-updater 1.0

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.4.6 or later

• MacBook Pro 15-inch

Bestandsgrootte: <1 MB

Download

Deze SMC-firmware-updater verhelpt opstartproblemen met de MacBook Pro. Het updaterprogramma wordt geïnstalleerd in de map /Progamma's/Hulpprogramma's en wordt automatisch gestart nadat de computer opnieuw is opgestart. Volg de instructies in het updaterprogramma om het bijwerken te voltooien.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: