MacBook Pro-EFI-firmware-updater 1.8

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.5.7 of hoger

Bestandsgrootte: 3,36 MB

Download

Deze update zorgt ervoor dat de optische-schijfeenheid in MacBook Pro-computers geen lawaai meer maakt tijdens het opstarten van het systeem en het uitschakelen van de sluimerstand. Na de installatie moet u Software-update opnieuw uitvoeren en SuperDrive-firmware-update 3.0 installeren.

Om het bijwerken van de firmware te voltooien, volgt u de instructies in het updaterprogramma (/Programma\'s/Hulpprogramma\'s/MacBook Pro-EFI-firmware-updater.app). Het updaterprogramma wordt automatisch gestart nadat de installatie is voltooid.

Over EFI-firmware-updates

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: