Download - Mac mini (medio 2010)-EFI-firmware-updater 1.5

Systeemvereisten: Mac OS X 10.7.2

Bestandsgrootte: 3 MB

Download

Deze update maakt het mogelijk om Lion Recovery via een internetverbinding uit te voeren op Mac mini-computers uit medio 2010 en verhelpt een probleem waarbij de instelling voor het opnieuw opstarten na een stroomstoring mogelijk niet behouden blijft.

Meer informatie over Lion Recovery vindt u op deze webpagina: http://www.apple.com/nl/macosx/recovery/.

Met de Mac mini-EFI-firmware-update werkt u de EFI-firmware van uw Mac mini-computer bij. Nadat uw Mac mini opnieuw is opgestart, verschijnt er een grijs scherm met een statusbalk die de voortgang van het bijwerken aangeeft. Het installeren van de update duurt enkele minuten. Laat uw Mac mini met rust en zet deze niet uit tijdens het bijwerken.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: