Gecombineerde OS X Mountain Lion v10.8.3-update

Systeemvereisten: OS X Mountain Lion v10.8

Bestandsgrootte: 793,69 MB

Download

De 10.8.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion en bevat voorzieningen en oplossingen voor problemen die de stabiliteit, de compatibiliteit en de beveiliging van uw Mac vergroten. Deze update bevat onder andere:

• De mogelijkheid om iTunes-cadeaubonnen in te wisselen in de Mac App Store met behulp van de ingebouwde camera van uw Mac

• Boot Camp-ondersteuning voor de installatie van Windows 8

• Boot Camp-ondersteuning voor Macs met een harde schijf van 3 TB

• Een oplossing voor een probleem dat ertoe kon leiden dat programma's door een bestands-URL onverwacht werden gestopt

• Een oplossing voor een probleem dat ertoe kon leiden dat Logic Pro niet meer reageerde bij het gebruik van bepaalde plugins

• Een oplossing voor een probleem dat ertoe kon leiden dat het geluid haperde op iMacs uit 2011

• Safari 6.0.3

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어