Software-update voor MacBook Air (medio 2013) 1.0

Systeemvereisten:

OS X 10.8.4 build version 12E3067

Bestandsgrootte: 3,35 MB

Download

Deze update verhelpt een probleem dat er in zeldzame gevallen toe kan leiden dat de draadloze verbinding af en toe wordt verbroken, een probleem met Adobe Photoshop dat kan leiden tot incidenteel optredende schermflikkeringen en een probleem dat ertoe kan leiden dat het geluidsvolume fluctueert tijdens het afspelen van videobeelden.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: