MacBook Air-EFI-firmware-updater 2.6

Systeemvereisten:

• OS X 10.8.2

Bestandsgrootte: 4,76 MB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor MacBook Air-modellen uit midden 2012. Deze update verhelpt een kleurprobleem met HDMI-beeldschermen die op de MacBook Air zijn aangesloten, verhelpt een probleem met Windows dat ertoe kan leiden dat de MacBook Air niet juist opstart en verhelpt tevens een probleem met het loskoppelen van een Thunderbolt-apparaat dat ertoe kan leiden dat de computer blijft hangen wanneer deze uit de sluimerstand wordt gehaald.

Met de MacBook Air EFI-firmware-updater werkt u de EFI-firmware op uw computer bij. Het netsnoer van de computer moet zijn aangesloten op de computer en een werkend stopcontact. Nadat de MacBook Air opnieuw is opgestart, verschijnt er een grijs scherm met een statusbalk die de voortgang van het bijwerken aangeeft. Het installeren van de update duurt enkele minuten. Laat uw MacBook Air met rust en zet deze niet uit tijdens het bijwerken.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어