Boot Camp - Windows Vista 64 Update 2.1

Systeemvereisten:

• Windows Vista 64

Bestandsgrootte: 236 MB

Download

Leopard is het meest geavanceerde besturingssysteem ter wereld. Het is zo geavanceerd dat het u zelfs de mogelijkheid geeft Windows uit te voeren als u een pc-programma moet gebruiken. Zorg dat u een versie van Windows hebt en start Boot Camp (nu geleverd bij Leopard). De configuratie is eenvoudig en duidelijk, net wat u van een Mac verwacht.

Nieuwigheden in deze versie

Deze update verhelpt problemen en verbetert de compatibiliteit met Microsoft Windows XP en Microsoft Windows Vista die worden uitgevoerd op een Mac met Boot Camp. De update wordt sterk aanbevolen voor alle Boot Camp-gebruikers met 64-bits versies van Windows XP en Windows Vista.

Voor meer informatie bezoekt u deze website: http://www.apple.com/nl/support/bootcamp/

Opmerking: deze download bevat volledige kopieën van Boot Camp Windows Vista 64-besturingsbestanden (versie 2.1). Als u al Boot Camp-besturingsbestanden hebt geïnstalleerd, worden deze hiermee bijgewerkt. Als u geen Boot Camp-besturingsbestanden hebt geïnstalleerd, wordt versie 2.1 van de besturingsbestanden geïnstalleerd op uw al geïnstalleerd Windows OS.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어