Mac Pro-SMC-firmware-update 2.0

Systeemvereisten:

• Mac Pro (Eind 2013)

Bestandsgrootte: 544 KB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle Mac Pro-modellen (eind 2013).

Met deze update kan de functie Power Nap voor de meeste Power Nap-activiteiten op de Mac Pro worden ingeschakeld zonder de ventilatoren te laten starten. Deze update verhelpt ook een probleem waarbij langzame USB-apparaten bij het opstarten niet worden herkend.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: