DVD Player 4.6

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.4 or later

• A Macintosh computer with a PowerPC G3, G4 or G5 processor (G5 required for HD playback)

• DVD Player 4.5

• 256 MB of RAM

Bestandsgrootte: 8,6 MB

Download

Dvd-speler 4.6 biedt ondersteuning voor HD-dvd's die zijn aangemaakt met DVD Studio Pro 4. Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Dvd-speler.

Dvd-speler 4.6 bevat de volgende belangrijke verbeteringen:

-Ondersteuning voor het vanaf een dvd-schijf of harde schijf afspelen van HD-dvd-mappen die zijn aangemaakt met DVD Studio Pro 4.

-Ondersteuning voor schijven met zowel SD-materiaal als HD-materiaal dat is aangemaakt in DVD Studio Pro 4.

-Verbeterde algemene spelerinstellingen.

-Verbeterde dialoogvensters voor schijfinfo en het laatst afgespeelde fragment.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어