Java voor Mac OS X 10.6 update 17

Systeemvereisten: Mac OS X v10.6.8 Snow Leopard

Bestandsgrootte: 69,54 MB

Download

Java voor Mac OS X 10.6 update 17 verbetert de beveiliging, betrouwbaarheid en compatibiliteit door Java SE 6 bij te werken naar versie 1.6.0_65. Met deze update is het mogelijk de Java-plugin per website in of uit te schakelen in Safari 5.1.9 of hoger.

Stop alle webbrowsers en Java-programma's voordat u deze update installeert.

Zie http://support.apple.com/kb/HT5946?viewlocale=nl_NL voor meer informatie over deze update.

Zie http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL voor informatie over de beveiligingsaspecten van deze update.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: