Boot Camp 3.1 voor Windows 32 bit

Systeemvereisten:

• Windows XP

• Windows Vista SP2

• Boot Camp 3.0

Bestandsgrootte: 380,73 MB

Download

Met deze update wordt Microsoft Windows 7 (Home Premium, Professional en Ultimate) ondersteund, worden problemen met het Apple trackpad verholpen, wordt de rode led van de digitale-audiopoort uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt, en worden het draadloze toetsenbord van Apple en de Apple Magic Mouse ondersteund.

Deze update wordt sterk aanbevolen voor alle gebruikers van Boot Camp 3.0. Meer informatie over deze update vindt u op deze webpagina: http://www.apple.com/nl/support/bootcamp/

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어