Mac OS X-update 10.5.1

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.5

Bestandsgrootte: 110 MB

Download

De 10.5.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Mac OS X Leopard en bevat algemene verbeteringen in het besturingssysteem die de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac vergroten.

Meer informatie over deze update kunt u vinden op deze website: De Mac OS X 10.5.1-update.

Uitgebreide informatie over beveiligingsupdates kunt u vinden op deze website: Apple-beveiligingsupdates.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어