Download - OS X El Capitan 10.11.4 Combo-update

Systeemvereisten: OS X El Capitan 10.11

Bestandsgrootte: 1,94 GB

Download

OS X El Capitan-update 10.11.4

De OS X El Capitan 10.11.4-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac. Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

Deze update:

• Maakt het mogelijk om notities met vertrouwelijke informatie te beveiligen met een wachtwoord in Notities

• Maakt het mogelijk om notities alfabetisch, op aanmaakdatum of op bewerkingsdatum te sorteren in Notities

• Maakt het mogelijk om Evernote-bestanden te importeren in Notities

• Voegt ondersteuning toe voor het delen van Live Photos tussen iOS en OS X via AirDrop en Berichten

• Verhelpt een probleem dat ertoe kon leiden dat RAW-afbeeldingen traag werden geopend in Foto's

• Maakt het mogelijk om pdf's vanuit iBooks op te slaan in iCloud, waardoor ze beschikbaar zijn op al uw apparaten

• Verhelpt een probleem waardoor er geen t.co-koppelingen van Twitter konden worden geladen in Safari

• Voorkomt dat JavaScript-dialoogvensters de toegang tot andere webpagina's in Safari blokkeren

• Verhelpt een probleem waardoor de postbus 'VIP's' niet met Gmail-accounts kon worden gebruikt

• Verhelpt een probleem dat ertoe leidde dat USB-audioapparaten de verbinding verbraken

• Verbetert de compatibiliteit en betrouwbaarheid van Apple USB-C-multipoort-adapters

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op: http://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어