Als je je aanbieding met korting op de abonnementsprijs niet ziet

Als je geen kortingsprijs ziet wanneer je een abonnement neemt op een app of service via de App Store, probeer je deze stappen.

Controleren of je aan de voorwaarden voldoet

Een app-ontwikkelaar kan een abonnement met korting aanbieden, waarbij je ook een ander abonnement moet nemen om die korting te krijgen. Zorg ervoor dat je voldoet aan alle voorwaarden voor de gereduceerde abonnementsprijs, zoals gedefinieerd door de app-ontwikkelaar. Aanbiedingen zijn mogelijk slechts een beperkte tijd beschikbaar. Lees de voorwaarden om er zeker van te zijn dat het apparaat of abonnement dat je wilt kopen, in aanmerking komt voor de aanbieding.

Als je de algemene voorwaarden voor de aanbieding niet kunt vinden, neem je contact op met de app-ontwikkelaar.

Als je hulp nodig heeft met de aanbieding voor een Apple abonnement, lees je hier wat je moet doen.

Als je Delen met gezin gebruikt

Als abonnementen worden gedeeld door andere leden van je Delen met gezin-groep, kom je niet in aanmerking voor de kortingsprijs van een aanbieding op het moment van aankoop. Dezelfde persoon moet zich op beide abonnementen abonneren om van de kortingsprijzen te kunnen profiteren.

Als je al een kortingsprijs krijgt

Je ziet altijd alleen de laagste prijs die voor jou beschikbaar is, zelfs als je in aanmerking komt voor meerdere kortingen op hetzelfde abonnement.

De software op je apparaat bijwerken

Als je de aanbieding met korting op de abonnementsprijs nog steeds niet ziet, werk dan bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS, macOS, watchOS of tvOS. Probeer vervolgens opnieuw te abonneren.

Waarom is mijn abonnementsprijs gestegen?

Als je een abonnement opzegt dat vereist was om voor dit abonnement korting te krijgen, wordt het abonnement met korting verlengd tegen de volledige prijs. Als je een terugbetaling aanvraagt ​​voor een abonnement dat vereist was om voor een ander abonnement korting te krijgen, abonneer je dan opnieuw op het afhankelijke abonnement tegen de volledige prijs voordat het verloopt om toegang tot de inhoud te behouden. Je kunt in Instellingen controleren of je korting krijgt op een abonnement voordat je het opzegt.

Als de ontwikkelaar de prijs van het abonnement voor iedereen verhoogt, krijg je hierover eerst bericht.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.