Een gedeelde iPad upgraden naar iPadOS 17

Je kunt een gedeelde iPad niet upgraden naar iPadOS 17 als er bestaande gebruikersaccounts op de iPad aanwezig zijn.

Als je je MDM-oplossing (Mobile Device Management) gebruikt om een gedeelde iPad te upgraden, wordt de upgrade niet geïnstalleerd als er bestaande gebruikersaccounts op de iPad aanwezig zijn. Als je de Finder of Apple Configurator op een Mac gebruikt om de gedeelde iPad bij te werken, kunnen de bestaande gebruikers na de upgrade niet inloggen.

Gebruik in plaats daarvan je MDM-oplossing om de bestaande gebruikers van de iPad te verwijderen voordat je een upgrade uitvoert, of gebruik de Finder of Apple Configurator op een Mac om de iPad te wissen voordat je een upgrade uitvoert.

Als je aangepaste achtergrond verdwijnt van een gedeelde iPad nadat je de iPad hebt geüpgraded naar iPadOS 17, kun je je MDM-oplossing gebruiken om deze opnieuw te verspreiden.