De tijdinstellingen wijzigen op je Apple Watch

Lees hoe je een 24 uursklok configureert op je Watch en hoe je de tijd op de wijzerplaat vooruit kunt zetten ten opzichte van de werkelijke tijd.

Een 24 uursklok instellen op je Watch

1. Open de Apple Watch-app op de iPhone.

2. Tik op 'Klok'.

3. Schakel '24 uursklok' in.

De tijd op je wijzerplaat vooruit zetten ten opzichte van de werkelijke tijd

Je kunt de tijd die wordt weergegeven op de wijzerplaat laten voorlopen op de werkelijke tijd. Je wekkers, meldingen, wereldklok en eventuele andere tijden blijven gelijk aan de werkelijke tijd.

1. Open de Instellingen-app op de Watch en tik op 'Klok'.

2. Tik op '+0 min'.

3. Draai aan de Digital Crown en kies hoeveel minuten je de Watch vooruit wilt zetten.

Een Apple Watch met een schaal waarmee je de tijd maximaal 59 minuten vooruit kunt zetten
  4. Tik op de knop 'Gereed'knop 'Gereed'.